Μπλάνκο: Καλές αναμνήσεις από ΑΕΚ

09:22 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πρώτα του γκολ με τη Λέγκια Βαρσοβίας πέτυχε ο Ίσμαελ Μπλάνκο και χωρίς αμφιβολία είναι το πρόσωπο των ημερών σε κάθε ποδοσφαιρική κουβέντα στη νέα του ομάδα. Ο Μπλάνκο μίλησε για τη νέα του ομάδα, για την ΑΕΚ, για το πέρασμά του από το Μεξικό το οποίο δεν συγκρίνει με τη θητεία του στην

Ένωση, αλλά και τη μάσκα του "Ζορό". Αναλυτικά όσα είπε ο Μπλάνκο στον Πολωνικό Τύπο:
-τη μεταγραφή του στη Λέγκια: «Γνώριζα πολλά πράγματα για τη Λέγκια. Είχα μιλήσει με τον συμπαίκτη μου στην ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, που έχει παίξει στην Πολωνία. Με συμβούλευσε για αυτή τη μετακίνηση. Στη Λέγκια έπαιζε κι ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης μου στην ΑΕΚ, ο Μανού».

-τη θητεία του στο Μεξικό: «Η μετακίνησή μου στο Μεξικό ήταν κακή επιλογή. Έφτασαν στην ομάδα αργά και δεν είχα το χρόνο να προετοιμαστώ και να προσαρμοστώ. Ήταν δύσκολο να ενσωματωθώ καλά μετά από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Όταν άλλαξε ο προπονητής, έμεινε στον πάγκο. Δεν αισθανόμουν καλά εκεί, ούτε και η οικογένειά μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και η Λέγκια μού έδωσε την ευκαιρία να το κάνω».

-την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Έχω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και τώρα μετρά μόνο η Λέγκια».

-τη μάσκα του Ζορό: «Οι Έλληνες διαιτητές μού έκοψαν αυτή τη συνήθεια μετά τα γκολ, καθώς με τιμωρούσαν με κίτρινη κάρτα. Σταμάτησα να πανηγυρίζω έτσι κι έχω αφήσει τη μάσκα σπίτι μου (γέλια)».

Keywords
Τυχαία Θέματα