Γκέκας: Έτοιμοι στο EURO

09:27 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο έδειξε πως η Εθνική Ελλάδας έχει ακόμα δρόμο μπροστά της ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2012 με τον Φάνη Γκέκα ωστόσο να αισιοδοξεί πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι έτοιμο για τα παιχνίδια της τελικής φάσης.

Σε δηλώσεις του μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο, ο Γκέκας τόνισε: "Είμαστε μόνο δυο μέρες

μαζί. Δεχθήκαμε γκολ από μια στημένη φάση, αλλά γενικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το καλοκαίρι, όπου θα μαζευτούμε νωρίς για προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα βελτιωθεί στην προετοιμασία. Το καλοκαίρι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα".
Για το Βέλγιο, ο Γκέκας δήλωσε: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα το Βέλγιο, αλλά και εμείς δεν ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε. Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρόλο που ήμασταν όλοι μαζί μόνο δυο μέρες. Είναι σημαντικά αυτά τα φιλικά με αντιπάλους που ταιριάζουν με την δυναμικότητα των αντιπάλων μας στο EURO. Το Βέλγιο παίζει γρήγορα την μπάλα και αξιοποιεί τους καλούς παίκτες που έχει στο κέντρο. Όμως, στην επίθεση αν ήμασταν πιο σοβαροί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ".
Για την φιλοσοφία του Σάντος να καλεί νέα παιδιά στην Εθνική, ο Γκέκας δήλωσε: "Είναι σημαντικό να έρχονται σιγά-σιγά τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Το καλό είναι ότι δένει γρήγορα η ομάδα και πιστεύω πως και οι νέοι και οι παλιοί θα είμαστε έτοιμοι στο EURO".

Keywords
Τυχαία Θέματα