Ο Μακλάχλαν επιστρέφει ως πράκτορας Κούπερ στο Twin Peaks!

11:17 13/1/2015 - Πηγή: AEK365

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο ηθοποιός Κάιλ Μακλάχλαν θα επιστρέψει ως ειδικός πράκτορας Ντέιλ Κούπερ στη νέα σεζόν της σειράς Twin Peaks που θα προβληθεί 25 χρόνια μετά! Την είδηση ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου το δίκτυο Showtime που θα προβάλλει τη σειρά και φυσικά παρών ήταν και ο Μακλάχλαν.

«Είμαι πολύ

ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στον περίεργο και υπέροχο κόσμο του Twin Peaks», ανέφερε ο ίδιος, ενώ κατέληξε με τη φράση από τη σειρά: «Η δύναμη του δάσους ας είναι μαζί σου»!

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει συνέχεια στη σειρά, σύσσωμοι οι φαν δήλωναν πόσο πολύ ήθελαν να επιστρέψει και ο Μακλάχλαν καθώς δύσκολα μπορει να φανταστεί κανείς κάποιον άλλο ως πράκτορα Κούπερ.

Η σειρά θα προβληθεί το 2016, τότε που κλείνουν 25 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το 1991 και θα διαρκέσει 9 επεισόδια.

Ο διευθυντής του Showtime, Ντέιβιντ Νέβινς δήλωσε ότι ίσως δεν είναι μόνο ο Μακλάχλαν που θα επιστρέψει από το αρχικό καστ.

«Περιμένω να είναι πολλοί άνθρωποι από το αρχικό καστ», ανέφερε.

Με την ανακοίνωση ότι ο Μακλάχλαν επιστρέφει στη σειρά, το Showtime έδωσε στη δημοσιότητα τον ηθοποιό, φυσικά με έναν καφέ στο χέρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα