Η φουλ επίθεση του Μελισσανίδη, ο Σιμόες και ο Μπρέσεβιτς

09:57 13/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Αντρέ Σιμόες γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα, τονιζοντας: "Μεταγραφή της χρονιάς! Ο Αντρέ Σιμόες που από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, καλύτερος παίκτης του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, βάσει της αξιολόγησης της Record. Ακριβώς πίσω του οι παγκοσμίου επιπέδου Γκαϊτάν (Μπενφίκα) και Τζάκσον

Μαρτίνεζ (Πόρτο). Τον πέρασαν οριακά μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής, αλλά ο Σιμόες πάει... φουλ για MVP του πρωταθλήματος κι ας παίζει στη "μικρή" Μορεϊρένσε". Επίσης η εφημερίδα αναφέρει φυσικά τα όσα έγιναν χθες στη γιορτή των παλαιμάχων με τον Μελισσανίδη να λέει για το γήπεδο πως το θέλει όλος ο κόσμος.

SPORTDAY

Για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς γράφει η SD: "Γκολ και συμβόλαιο. Ο Μπρέσεβιτς σπάει τα κοντέρ και εξασφαλίζει μια θέση στην Ενωση της επόμενης χρονιάς. "Ματιές" σε Αθανασιάδη του Πανθρακικού".


LIVE SPORT

Πρώτο θέμα έχει η LS την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη γράφοντας: "Φουλ επίθεση! Δεν σταματάει πουθενά ο Μελισσανίδης μπροστά στον στόχο της κατασκευής του γηπέδου και άρχισε ήδη να ανεβάζει... στροφές. "Δεν συγκοινωνεί με το μυαλό του όποιος δεν θέλει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια", το μήνυμα του αφεντικύ της ΑΕΚ. "Ντου" και στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, με επιστολή και μήνυση!".


GOAL

Με τη σειρά του το Goal γράφει: "Για ακόμη μία φορά ο Μελισσανίδης έστειλε το μήνυμά του σε όσους είναι αντίθετοι στο γήπεδο της ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα