«Θέλει Κάντλετς ο ΠΑΟΚ»

10:28 13/1/2015 - Πηγή: AEK365

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τσέχο διεθνή επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Βάτσλαβ Κάντλετς κάνουν λόγο οι Γερμανοί!

Η γερμανική «bild» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ μαζί με άλλες ομάδες, όπως το Αμβούργο και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενδιαφέρονται για τον Βάτσλαβ Κάντλετς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Τσέχος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτή την περίοδο για προετοιμασία με την ομάδα του, τη στιγμή που ο αθλητικός διευθυντής

της Άιντραχτ επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον.
«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για την απόκτηση του Κάντλετς, αλλά σημασία έχει να υπάρξει μία πρόταση που θα μας καλύψει και τότε θα το σκεφτούμε», ήταν τα λόγια του Χούμπνερ.
Πάντως οι Γερμανοί κάνουν λόγο για δανεισμό του Κάντλετς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Φρανκφούρτης μέχρι το 2017. O 22χρονος επιθετικός μετακόμισε στην Γερμανία το 2013, όταν και η Άιντραχτ έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Σπάρτα Πράγας για να τον αποκτήσει.
Στο δημοσίευμα παράλληλα υπάρχουν και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, με τον Κάντελτς να τονίζει πως θέλει χρόνο συμμετοχής καθώς φέτος έχει παίξει μόλις σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ στην Φρανκφούρτη, ωστόσο θέλω να παίζω για να εξελιχθώ περισσότερο».
Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα