Τα βρήκαν με Γκερέιρο

13:52 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον Ρότζερ Γκερέιρο είχαν χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Βασίλης Τσιάρτας. Το θέμα συζήτησης των τριών ανδρών ήταν αποκλειστικά ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθούν στον ποδοσφαιριστή τα χρήματα που του οφείλονται. Η ΑΕΚ χρωστάει αυτή τη στιγμή στον Βραζιλιάνο μέσο απολαβές περίπου ενός χρόνου. Για την ακρίβεια, 587.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν δύναται να του καταβάλει η Ένωση. Ωστόσο, ο Γκερέιρο έδειξε πολύ καλή διάθεση

στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ και συμφώνησαν να εισπράξει τα οφειλόμενα με διακανονισμό μέχρι τον Οκτώβριο του 2013! Πιο συγκεκριμένα, θα εισπράξει 200.000 ευρώ μέσα στο επόμενο διάστημα, άλλες 200.000 ευρώ τον Μάρτιο του 2013 και 187.000 ευρώ τον Οκτώβριο του 2013.
Τώρα, όσον αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους, με τον συγκεκριμένο διακανονισμό ο παίκτης είναι πρόθυμος να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Ωστόσο, στην ΑΕΚ πλέον υπάρχουν έντονες σκέψεις για την παραμονή του. Κάτι που θα μπορούσε όμως να συμβεί μόνο αν δεχόταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο (οι αναπροσαρμογές προς τα... κάτω δεν υπολογίζονται στις τρεις μεταγραφές που επέτρεψε η Σούπερ Λίγκα στις ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό) με αποδοχές κάτω από 200.000 ευρώ, συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.
Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να μεταφερθεί στο Βραζιλιάνο εντός των ημερών και αναμένεται η στάση που θα κρατήσει. Πάντως, ο Γκερέιρο έχει ήδη καταλάβει ότι ο Βαγγέλης Βλάχος υπολογίζει πολύ σε αυτόν και ότι σε περίπτωση παραμονής του θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα