Ο Άραβας, η ψυχρολουσία και τα όρια

08:50 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι εφημερίδες υποδέχονται με ανάμεικτα και κυρίως επικριτικά σχόλια, για τη μυστικοπάθεια και την παράταση στην εύρεση λύσης, τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ. Τα σενάρια, η στάση των παικτών, από εδώ και στο εξής, αλλά και η ψυχρολουσία του κόσμου, που περίμενε κάτι πιο χειροπιαστό, είναι μερικά από τα βασικά σημεία αναφοράς.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

"Τεράστιο μέγεθος... Μπαίνει στην ΑΕΚ, για να φτιάξει

το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία επισημαίνει ότι "Νοτιάς θα πληρώσει μέρος των φετινών οφειλών" και προαναγγέλλει ότι τ' όνομα του νέου επενδυτή "θα προκαλέσει πάταγο".

Όλες οι εξελίξεις στη χθεσινή Γ.Σ., οι δηλώσεις του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου, αλλά και οι δεσμεύσεις του Σταύρου Αδαμίδη, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

"Νίκη και με την Κέρκυρα", το σύνθημα Κωστένογλου, "κάντε έδρα το ΟΑΚΑ", το κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο, οι προαναγγελίες των αγώνων, σε χάντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών και ο "Θεός ήταν Έλληνας", για την κλήρωση της Εθνικής Ομάδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"45 μέρες και νέο... σίριαλ; Η ΑΕΚ δεν αντέχει"! Αυτός είναι ο κεντρικός τίτλος αγωνίας, της εφημερίδας, που κάνει λόγο για ψυχρολουσία στις τάξεις του κόσμου, αλλά και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καθορίζουν τη στάση τους. Η εφημερίδα αναρωτιέται πως η ΑΕΚ θα βγάλει ενάμισι μήνα, από τη στιγμή που ο Νοτιάς δεν δείχνει "ζεστός", για να βάλει το χέρι στην τσέπη. Φιλοξενούνται ακόμα δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου, Κωνσταντίνου Καπετανάκη, που τονίζει ότι: "Επέμεινα στην παραίτηση, για λόγους αρχής".

SPORTDAY

"Ναι, είναι Άραβας"! Η εφημερίδα επιμένει και στην πρώτη της σελίδα, ότι ο Γιάννης Βλάχος εκπροσωπεί Άραβα επενδυτή, χωρίς να υπάρχουν ακόμα διασταυρωμένες πληροφορίες για την ταυτότητά του. "Οι επαφές με τον ενδιαφερόμενο, η μυστικοπάθεια, το χρέος στη Morgan Stanley που... χαρίζει η διοίκηση και τα σκοτεινά σημεία", αναφέρει η εφημερίδα, η οποία στέκεται ακόμα στη δέσμευση του Νίκου Νοτιά, για πληρωμές, αλλά και στην επιβεβαίωση των συζητήσεων με τους Τούρκους, διά στόματος Αδαμίδη.

"Δύσπιστοι και ενοχλημένοι οι παίκτες με τη διορία των 45 ημερών, αποφασίζουν σήμερα τις κινήσεις τους".

GOAL NEWS

"Στον γκρεμό βαδίζει η ΑΕΚ", είναι η δυσοίωνη, αλλά ξεκάθαρη θέση της εφημερίδας, η οποία επισημαίνει ότι: "Ο Αδαμίδης εμφάνισε στη Γ.Σ υποψήφιο επενδυτή αγνώστου ταυτότητας, που εκπροσωπείται από το δικηγόρο Ιωάννη Βλάχο και κέρδισε προθεσμία 45 ημερών, για να γίνει έλεγχος".

"Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των μικρομετόχων, ο Αδαμίδης δεν έδωσε κανένα στοιχείο". Η εφημερίδα παρουσιάζει ακόμα τις δηλώσεις του Ιωάννη Βλάχου, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: "Όλα στον αέρα, καθώς

Keywords
Τυχαία Θέματα