Επιβεβαίωση από Μαυροκουκουλάκη

08:45 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης κατέθεσε πρόταση στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βαρδινογιάννη, για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ από τον ίδιο και άλλους επιχειρηματίες επιβεβαίωσε το πρώην μέλος του Δ.Σ..

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Μαυροκουκουλάκης τόνισε: "Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ. Την τελική πρόταση την κατέθεσα πριν από λίγες μέρες. Δεν θέλω όμως να σηκώσουμε καμία άμμο. Έδωσα την πρόταση για να χρησιμοποιηθεί

ολόκληρη ή μέρος αυτής, για το καλό της ομάδας. Τώρα, όμως, προέχει η ηρεμία της ομάδας και δεν θέλω να πω κάτι για αυτό".

Η πρόταση κατατέθηκε στον Βαρδινογιάννη στις 30 Νοεμβρίου ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν απάντησε λόγω απουσίας του στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την πρόταση, ο Μαυροκουκουλάκης μαζί με επιχειρηματίες φίλους του Παναθηναϊκού θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ με περιορισμένο μπάτζετ για τέσσερα χρόνια και αν σε αυτό το διάστημα βρεθεί επενδυτής τότε θα του παραχωρήσουν αμέσως το μάνατζμεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα