Ετό'ο: Ο Μέσι στην Ανζί; Τίποτα δεν είναι αδύνατο

07:55 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σάμουελ Ετό'ο δεν αποκλείει σύντομα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να ενταχθούν στο ρόστερ της Ανζί με τον Καμερουνέζο επιθετικό να υπογραμμίζει πως δεν είναι αδύνατον να βρεθεί ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Σε δηλώσεις του στο "France Football", ο Ετό'ο επεσήμανε: "Αρκετοί παίκτες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θα εκπλαγείτε με τα ονόματα. Πριν λίγα χρόνια, όταν ένας παίκτης είχε δυσκολίες με την ομάδα του συνέδεαν το όνομα του με την Τσέλσι. Τώρα όλοι συνδέονται με την Ανζί". Σε ερώτηση

αν θα μπορούσε η Ανζί να αγοράσει τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, ο Καμερουνέζος επιθετικός απάντησε: "Γιατί όχι; Εδώ τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να αγοράσει όποιον επιθυμεί. Φυσικά, θα πρέπει και ο παίκτης να θέλει να έρθει εδώ".

Μάλιστα, σε ερώτηση τι επιλογές παικτών θα έκανε ο ίδιος στην Ανζί αν είχε την δυνατότητα, ο Ετό'ο απάντησε: "Ο Μέσι θα ήταν οπωσδήποτε σε αυτές. Επίσης θα ήθελα να είχα για συμπαίκτες τους Τσάβι και Ινιέστα γιατί είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ροναλντίνιο για τα... μαγικά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα