Ο Αλεξανδρής και ο Μουστάκης της ΑΕΚ!

14:56 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την προπονητική του καριέρα στη Ρουμανία δοκιμάζει πλέον ο Αλέκος Αλεξανδρής... Είναι πλέον προπονητής στη Ρουμάνικη Turnu Severin και με το "καλημέρα" πήγε στην ομάδα του τρεις παίκτες από την Ελλάδα. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Νίκος Μουστάκης! Η διοίκηση της Turnu Severin ανακοίνωσε την απόκτησή του με το σχόλιο: "Ο Μουστάκης (22 ετών) μπορεί να παίξει δεξί μπακ χαφ και έχει αγωνιστεί στην U21 της ΑΕΚ

και τον Βύζα". Πραγματικά ο Μουστάκης έχει περάσει από την Ένωση. Δοκιμάστηκε μάλιστα το καλοκαίρι από τον Βλάχο, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο φιλικό - παρωδία στη Ρουμανία που η ΑΕΚ έστειλε τη δεύτερη - τρίτη ομάδα της.

Η ΑΕΚ δεν κράτησε τον Μουστάκη, έπειτα πήγε στη Νέα Ιωνία και τώρα τον κάλεσε ο Αλεξανδρής στη Ρουμανία, τον οποίο και ακολούθησε.

Εκτός του Μουστάκη η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπίρη (26 ετών, στόπερ με θητεία σε Στουρμ Γκρατς, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Γιουβέντους Βουκουρεστίου), αλλά και του Γιώργου Κωνσταντινίδη (19 ετών, στόπερ, ξεκίνησε από τον Ατρόμητο, έπειτα αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του Θρασύβουλου και κατέληξε στον Διαγόρα).

ΚΑΡΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα