Φήμες για άδοξο τέλος Λέτο και δανεισμό Κουίνσι

Στον Παναθηναϊκό φέρεται πως εξετάζουν την προοπτική της διακοπής του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο, προκειμένου να αδειάσει θέση μη κοινοτικού για τον δανεισμό του Γιοχέι Καζιγιάμα. Σκέψεις να δοθούν δανεικοί οι Κουίνσι και Φορναρόλι...

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Τokyο FC για το δανεισμό του Γιοχέι Καζιγιάμα, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να αδειάσει μία θέση μη κοινοτικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "SportDay" οι άνθρωποι
του Τριφυλλιού έχουν συζητήσει να απελευθερωθεί η θέση του Σεμπαστιάν Λέτο. Όμως δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία, αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει αποδεσμευτεί ο παίχτης ή να φανεί ότι το συμβόλαιο του δεν υπάρχει στο ρόστερ. Ακόμα, αναμένεται ξεσηκωμός των φιλάθλων του συλλόγου, αφού άπαντες γνωρίζουν τόσο την αγωνιστική αξία του Αργεντινού, αλλά και το γεγονός πως αυτή τη στιγμή αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού

Ως προς αυτό, στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπή συζητήθηκε την Παρασκευή να προταθεί στον αργεντινό μεσοεπιθετικό η διακοπή του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του Καζιγιάμα. Ωστόσο, ο Λέτο δεν έχει ενημερωθεί επισήμως και, βάσει του δημοσιεύματος, αναμένεται να μην δείξει θετική διάθεση.

Ομοίως, σκέψη των ιθυνόντων της ομάδας φέρεται πως είναι να παραχωρηθούν δανεικοί οι Μπρούνο Φορναρόλι και Κουίνσι Οβούσου, αλλά εμπόδιο είναι το υψηλό κασέ τους. Ο Κουίνσι παίρνει 650.000 ευρώ και σύμφωνα με μερίδα του αθλητικού Τύπου οι «πράσινοι» επιθυμούν να δοθεί δανεικός σε πρώτη φάση, ειδάλλως θα του προτείνουν «γερή» μείωση των αποδοχών του. Το ίδιο ισχύει και για τον Φορναρόλι που έχει λαμβάνειν 400.000 ευρώ.

Στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ουρουγουανός, θα μπορεί λογικά να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Καζιγιάμα χωρίς να διακοπεί το συμβόλαιο του μοναδικού παίκτη που θυμίζει τα χρόνια της υγείας, του Σεμπάστιαν Λέτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα