Αισιοδοξία για Βιντιάδη

13:49 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Θετικά μηνύματα για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, φέρνει δημοσίευμα της REAL NEWS. Η εφημερίδα τονίζει στο ρεπορτάζ της ότι ο Βιντιάδης επιστρέφοντας από την Κίνα, θα "τρέξει" τις εξελίξεις στην ΑΕΚ με την αισιοδοξία να ξεχειλίζει. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη

βγαίνει τα τελευταία 24ωρα κλίμα αισιοδοξίας ότι οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν αναφορικά με το εγχείρημα ενασχόλησής του με την ΠΑΕ ΑΕΚ μοιάζει να έχουν αρθεί και πως εν τέλει, αν φυσικά δεν μεσολαβήσει κάτι δραματικό, ο νεαρός εφοπλιστής σύντομα θα είναι σε θέση να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας. Ανθρωποι που είναι σε θέση να ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν πως ρόλο στην θετική, εσχάτως, μεταστροφή του κλίματος στις διαθέσεις του έπαιξε το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα, το οποίο έφερε στο φως η Real Sports την προηγούμενη εβδομάδα. Στην μακρινή χώρα ο Βιντιάδης φέρεται να ήρθε σε σημαντικές, όπως εκτιμά ο ίδιος, πέραν των προσωπικών του υποθέσεων, επαφές, οι οποίες προφανώς και σχετίζονται με την προοπτική να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και τους "κιτρινόμαυρους".
Αν η πληροφόρησή μας είναι ακριβής, μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου ο νεαρός εφοπλιστής θα προβεί σε κίνηση αγοράς μετοχών της "Ένωσης", πιθανότερα άνω του 51%, καταβάλλοντας κάτι παραπάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Μένει να αποσαφηνιστεί αν οι παρτενέρ του στο Λονδίνο θα τον στηρίξουν, όπως προέβλεπε το αρχικό πλάνο, ή, αν εν τέλει στην Κίνα ο Βιντιάδης εξασφάλισε καλύτερο deal που θα τον βοηθήσει να σταθεί με δύναμη στα πόδια του, βγάζοντας οριστικά την ΑΕΚ από τα πάσης φύσεως αδιέξοδά της. Θα πρόκειται οπωσδήποτε για ό,τι πιο χαρμόσυνο έχουν ακούσει οι οπαδοί της πολύπαθης ομάδας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μέχρι ο ίδιος να ανοίξει τα χαρτιά τους και να καταστήσει έτσι κρυστάλλινες τις προθέσεις και δυνατότητές του, πάντοτε θα καταγράφεται η σχετική επιφύλαξη. Αλλωστε, ανέκαθεν στην "Ενωση" τα διοικητικά επεισόδια έχουν υπάρξει περίπλοκα, πολλά και με πλοκή που ζήλευε ακόμη και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος. Τούτη την φορά ο κόσμος της ομάδας προσδοκά και απαιτεί αλήθειες και, κυρίως, οριστική λύση."

Keywords
Τυχαία Θέματα