Ντικούδης: Χαρούμενος που επέστρεψα σε μια υγιή ΑΕΚ

19:35 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δήμος Ντικούδης επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και παρουσιάστηκε κι επίσημα σήμερα το απόγευμα. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Θεσσαλός που πλέον καταλαμβάνει την θέση του αθλητικού διευθυντή δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή σε μια υγιή ΑΕΚ

και έβαλε στόχο την σκληρή δουλειά ,ώστε να γιγαντωθεί η Βασίλισσα. Χαρούμενοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι δήλωσαν οι Αλεξίου και Ζιάγκος, οι οποίοι μαζί με τον Σπύρο Παπαϊωάννου βρέθκαν στο πάνελ.

Αναλυτικά:

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος αφού καλησπέρισε τους παρεβρισκομένους καλωσόρισε τον Δήμο Ντικούδη λέγοντας: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να παρουσιάζουμε τον Δήμο ξανά στην ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και νιώθουμε υπερήφανοι γι' αυτή την καινοτομία, την οποία φέρνουμε στην Ελλάδα, αφού κανένας μέχρι σήμερα ελληνικός σύλλογος δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Είναι σίγουρο πως όσον αφορά στις μεταγραφές και μας ζητηθεί από τον Ντικούδη και τον Ζιάγκο θα τους προσφερθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάθε παίκτης επιπέδου πάντα ενδιαφέρει την ΑΕΚ».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Ζιάγκος κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα: «Θέλω από την πλευρά μου να καλωσορίσω τον Δήμο στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα συνεργαστούμε με έναν παίκτη που έχει εμπειρία και από το εξωτερικό, όπου εκεί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν μεγάλους αθλητές για την συγκεκριμένη. Σκληρή δουλειά πλέον για να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά».

Ενώ, τέλος ο Δήμος Ντικούδης έδειξε μεγάλη χαρά που επέστρεψε σε μια υγιή ομάδα, όπως η Βασίλισσα. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ, σε μια μεγάλη ομάδα και ειδικά χαίρομαι που πλέον επικρατεί μια υγιή κατάσταση. Είναι νωρίς ακόμα για να οριοθετήσουμε στόχους, αλλά το σίγουρο είναι πως θα πηγαίνουμε βήμα βήμα για το καλύτερο. Από την στιγμή που είδα πως η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι καλή και υγιής, δεν είχα ενδοιασμούς και δεν είχα να φοβηθώ τίποτα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Αλεξίου και τον Κοτσάτο και χαίρομαι που θα είμαι εδώ για να βοηθήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα