Το πάρτι ξεκίνησε!

Ο Νίκος Κοκκινάκης ανοίγει την καρδιά του στο GreenZone, γράφει για την επιτυχία του Δημήτρη Κατσίρη στους αγώνες «Μάχη της Κρήτης», για το μήνυμα που περνάει αυτή η διάκριση στους νέους σκοπευτές, αλλά και για τα... καλύτερα που πλησιάζουν!
Τα τρία «Κ» της «πράσινης» σκοποβολής: Καμπούρης, Κατσίρης, ΚοκκινάκηςΤου Νίκου Κοκκινάκη,

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά της Κρήτης, αγώνες σκοποβολής Α’ κατηγορίας με αφορμή τους γιορτασμούς
για τη γνωστή σε όλους μας «Μάχη της Κρήτης».

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από δύο σκοπευτές. Το Δημήτρη Κατσίρη και το Γιάννη Καμπούρη. Για τον Γιάννη έχω αναφερθεί αρκετές φορές και έχω δικαιωθεί 100% για την άποψη που έχω για αυτόν τον αθλητή. Είναι καθαρό ταλέντο και χρειάζεται απλά τα χέρια και τα μυαλά ενός καλού προπονητή που θα τον κάνει Νο1 στο αεροβόλο πιστόλι που αγωνίζεται. Προπονητής δεν υπάρχει (ακόμα) στο τμήμα, αλλά αυτό πιστεύω θα αλλάξει λείαν συντόμως. Όταν με το καλό συμβεί, ο Γιάννης θα είναι μόνιμα πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο άθλημα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω δύο πράγματα είναι για τον φίλο μου και συναθλητή Δημήτρη Κατσίρη. Ο Δημήτρης, όπως και ο Γιάννης, είναι αθλητής-σκοπευτής το πολύ 1-1,5 χρόνο. Για αυτό το διάστημα, έχουν πετύχει αρκετά. Καλές επιδόσεις, μετάλλια, αξιοπρεπείς παρουσίες σε επίσημους αγώνες με δυνατούς αντιπάλους που προπονούνται συχνά. Και ο πλέον άσχετος, αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό, έχει κερδίσει την όποια κακή τεχνική έχουν στο άθλημα αυτό. Προσπαθούν και πετυχαίνουν. Και θα συνεχίσουν, γιατί τα καλά ξεκίνησαν... Και θα κρατήσουν...
Ο Δημήτρης, λοιπόν, είναι οπαδός-αθλητής. Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για τον Σύλλογο αλλά και τον ίδιο.
Ο Δημήτρης, λοιπόν, είναι οπαδός-αθλητής. Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για τον Σύλλογο αλλά και τον ίδιο. Γιατί η σκοποβολή είναι ένα ατομικό άθλημα (κυρίως) και δεν είναι δύσκολο ως αθλητής να σκέφτεσαι το «όνομά σου» και μόνο αυτό, χωρίς να δίνεις σημασία στο Σύλλογό. Ο Δημήτρης, όπως και άλλοι στην ομάδα του Παναθηναϊκού δεν σκέφτονται «ατομικά» αλλά Παναθηναϊκά, με αποτέλεσμα να δίνουν κάθε φορά το 110% των δυνάμεων τους. Τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν και μας κάνουν όλους περήφανους!

Έτσι έγινε και το Σάββατο που μας πέρασε. Ο Κατσίρης έλαβε μέρος σε τέσσερα αγωνίσματα συνολικά. Ένα εξ αυτών ήταν και το Πιστόλι Standard Ανδρών στο οποίο έριχνε για 3η φορά στη ζωή του. Κατέβηκε για τη συμμετοχή και την εμπειρία έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την διάκριση γιατί όπως φάνηκε τις δύο προηγούμενες φορές, τα αποτελέσματα ήταν άκρως αισιόδοξα. Κάνοντας λοιπόν έναν καλό αγώνα κατέκτησε την 3η θέση (537/600), με προσωπικό ρεκόρ και υπολειπόμενος ενός βαθμού από τους δύο του βάθρου οι οποίοι είχαν επίδοση 538/600 και ισοβάθμισαν στις δύο πρώτες θέσεις. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία το γεγονός ότι όχι μόνο κατάφερε να πάρει μετάλλιο σε έναν αγώνα Α΄Κατηγορίας που είχε πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και το να μπορέσει ΑΝΕΤΑ να κατακτήσει το χρυσό, χάνοντάς το όμως, στις λεπτομέρειες.
Με προσπάθεια, υπομονή και αγάπη για την ομάδα, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Είμαι πολύ χαρούμενος! Περήφανος! Πέρα από το να βλέπω έναν πολύ καλό μου φίλο στο βάθρο, βλέπω και το Τριφύλλι στο βάθρο. Βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε στον Σύλλογο και με την αγάπη του στο άθλημα και στην ομάδα, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να κάνει αισθητή την παρουσία του! Είναι δεδομένο ότι το πάρτι ξεκίνησε... Και από του χρόνου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο! Και ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι δύο παιδιά που έχουν ΤΑΛΕΝΤΟ και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα τους θα τους βοηθήσουμε να γίνουν πρωταγωνιστές.

Δημήτρη, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ό,τι έχεις κάνει για την ομάδα. Και είναι ένα πολύ ωραίο μήνυμα για τους πιο νέους αθλητές που ήρθαν μέσα στο 2013. Να δουν ότι με προσπάθεια, υπομονή και αγάπη για την ομάδα, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Keywords
Τυχαία Θέματα