Χτυπά Ίσκο η Σίτι

19:05 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αποκαλυπτικότατος ήταν σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα, Ίσκο, καθώς φανέρωσε τις προτάσεις που έχει από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επίσης άφησε να εννοηθεί πως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι του πρότεινε να τον ακολουθήσει στην πρώτη.
Μπορεί ο Πελεγκρίνι να κάνει το... χέλι και να ξεγλιστράει κάθε φορά που τον ρωτούν για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Ίσκο -μάλλον- τον... έδωσε.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος ανέφερε σε συνέντευξή του πως θέλει να συνεχίσει να εργάζεται υπό τις οδηγίες του Χιλιανού κόουτς, αφήνοντας να εννοηθεί

πως ο τελευταίος του πρότεινε να τον ακολουθήσει στο Μάντσεστερ.
«Θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί με τον Πελεγκρίνι. Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Μου έδειξε απίστευτη εμπιστοσύνη και αισθάνομαι μεγάλη άνεση δίπλα του. Υπάρχει μία πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πρέπει να τη δω ήρεμα γιατί το μέλλον μου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που θέλω, είναι να αγωνίζομαι» είπε αρχικά ο 20χρονος και πρόσθεσε:
«Ξέρω ότι αρέσω στον Πελεγκρίνι. Μου το είπε και είμαι υπερήφανος που με θέλει. Είναι μεγάλη τιμή. Αλλά, δεν μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Ο πατέρας μου φροντίζει γι' αυτό, καθώς υπάρχουν προσφορές και από άλλες ομάδες εκτός των Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτές. Δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα, όμως δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι στον πάγκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα