Ντιέγκο Κόστα: Δώσαμε τα πάντα για να προκριθούμε στον τελικό

08:16 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το 3-1 επί της Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο με τον Ντιέγκο Κόστα να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδωσαν τα πάντα ώστε η ομάδα να βρεθεί στον τελικό του "Ντα Λουζ".
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος, με ισπανική υπηκοότητα, φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, τόνισε: "Δώσαμε τα πάντα, εντελώς τα πάντα για να προκριθούμε στον τελικό. Παραμείναμε ήρεμοι όταν ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε, επειδή ξέραμε ότι με μόλις ένα

γκολ θα μπορούσαμε να προκριθούμε".
Ο Βραζιλιάνος, με ιταλική υπηκοότητα, αριστερός μπακ Φιλίπε Λουίς δήλωσε για την πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης: "Η ομάδα έχει μάθει φέτος πώς να ανταποκρίνεται σε προκλήσεις στη διάρκεια της σεζόν. Οι οπαδοί μας βοήθησαν σε όλη την πορεία. Μπορείτε να δείτε πόσο ενωμένοι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ακόμα πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τα νικήσουμε όλα. Νομίζω ότι παίζοντας με την Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να μας έρθει. Έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη".
Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος μέσος Τιάγκο δήλωσε: "Είναι ένα όνειρο για εμάς. Έχουμε εξαιρετικό πνεύμα, μεγάλη αποφασιστικότητα και δουλεύουμε όλοι μαζί. Η Τσέλσι είναι σπουδαία ομάδα, όπως και η Ρεάλ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μας έκανε μια μεγάλη ομάδα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Ρεάλ. Ίσως το όνειρο μας εκπληρωθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα