Μουρίνιο: Ο Κουρτουά έκρινε το ματς

08:02 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι έχασε 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως το παιχνίδι κρίθηκε από παίκτη της Τσέλσι, τον Τιμπό Κουρτουά που αγωνίζεται δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Σε μια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε η πρόκριση. Την στιγμή που ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο έκανε μια απίστευτη απόκρουση στην κεφαλιά του Τζον Τέρι ενώ μετά ήρθε το πέναλτι που τελείωσε το ματς.
Από εκεί

και πέρα υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο με υψηλό ηθικό, ξέροντας με μισή ώρα να απομένει πως έχουν τον έλεγχο. Για 60 λεπτά είχαμε το ματς, αλλά οι ημιτελικοί είναι σημαντικά παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτή ήταν σημαντική λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στην Ατλέτικο, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα, αυτό που κάνουν στην Ισπανία είναι φανταστικό".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο είπε: "Δεν μπορώ να κάνω κακή κριτική στους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς, τιμωρίες και παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι απογοητευτικό να χάνεις, αλλά είμαι υπερήφανος για αυτούς. Προτιμώ να λέω ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν, ενώ αν είχαμε σκοράρει με τον Τέρι και κάναμε το 2-1 θα είχαμε τον έλεγχο".
Τέλος ο Μουρίνιο, για την επόμενη μέρα, δήλωσε: "Η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή, αυτός είναι ο στόχος μας, ο στόχος όλων. Οι παίκτες μας θα είναι καλύτεροι, ελπίζω πως θα έχουμε δυο ακόμη που θα βελτιώσουν την ομάδα για να πάμε καλύτερα του χρόνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα