Ντέρμπι στη Βέροια

02:35 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ -ΛΑΡΙΣΑ 17:00

Ένα σπουδαίο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποδείξουν πως το τρία στα τρία που έχουν κάνει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα δεν είναι τυχαίο και έχουν όλα τα φόντα να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη η Λάρισα

θέλει να δείξει πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00

Ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Θρασύβουλο και θα μπει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη.Ο Θρασύβουλος πάλι θέλει να σπάσει το ρόδι, αφού μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει ούτε μια νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ανδριόλα, Καρρά, Σκόνδρα και Γεωργιάδη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 15:00

Δύο μεγάλα... ερωτηματικά κοντράρονται απόψε στη Ρόδο, με τον Διαγόρα να υποδέχεται τον Φωκικό. Οι Ροδίτες έχουν μία νίκη σε τρεις αγώνες και θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία, στηριζόμενοι κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, ο Φωκικός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με ήττα και ως... νεοφώτιστη και άπειρη ομάδα, καλείται να δείξει αν μπορεί να αντέξει στην πίεση.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 15:00

Καλλονή και Αγροτικός Αστέρας θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να καταφέρουν να σκαρφαλώσουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για κανέναν από τους δύο προπονητές. Θα λείψουν οι Καρακώστας Ταραχούλσκι, Προβατίδης, Βαλλιός, Θέος και Μήτσης από την Καλλονή και οι Προβατίδης, Σαχινίδης, Μάντζιος από τον Αγροτικό Αστέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα