Όλοι στη... «μάχη»

23:55 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το κυρίως πιάτο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα πραγματοποιείται την Κυριακή με τις ομάδες που ρίχνονται στη «μάχη» να είναι έτοιμες να προσφέρουν ένα καλό θέαμα. Ενώ για πρώτη φορά η αγωνιστική είναι πλήρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 NS2

Τον πρώτο του αγώνα δίνει στη φετινή Σουπερ Λιγκα ο Λεβαδειακός και θέλει να μπει με το... δεξί. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον αήττητο μέχρι στιγμής Ατρόμητο. Οι Βοιωτοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Στέφανο

Ναπολεόνι και στον Ευθύμη Κοτίτσα, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει το αήττητο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του, και τους έχει όλους στη διάθεσή του για το αυριανό ματς στο Περιστέρι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Καραμάνος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Φυτανίδης, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπρίτο, Επστάιν, Τάτος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Δημούτσος

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η αποστολή

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30 NS1

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους θέλουν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός για την δεύτερη δόση της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να πάρουν τη νίκη μέσα στην Τούμπα για να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ενώ και ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει την καλή του πορεία μέχρι τώρα και να συγκεντρώσει όσους παραπάνω βαθμούς μπορεί. Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Αγρινίου ο Άγγελος Χαριστέας που δεν κατάφερε να προπονηθεί καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σπαντάτσιο, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Ρομπέρ,Παπάζογλου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00- NS3

Η Δόξα Δράμας θέλει να κάνει σεφτέ στο Πρωτάθλημα, την πρώτη φορά που αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια μπροστά, μάλιστα στους οπαδούς της και θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Από την πλευρά του ο Πανιωνίος θέλει τη νίκη για να ξεχάσει κατά κάποιο τρόπο τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι αποστολές των ομάδων δεν έχουν ανακοινωθεί

ΟΦΗ -ΑΡΗ NS2 17:15

ΟΦΗ και 10ης αναμετρόνται για την 10η αγωνιστική στη Κρήτη. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αφού «αγνοούν» την ήττα από την 4η αγωνιστική κόντρα στη SKODA Ξάνθη και προέρχονται μάλιστα από

Keywords
Τυχαία Θέματα