Ντελ Μπόσκε: Ακόμα πιο δυνατός μετά τη Βραζιλία

12:15 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το αποτυχημένη παρουσία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, στην Εθνική Ισπανίας στρέφουν τη προσοχή τους στα προκριματικά του EURO 2016 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να σημειώνει πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο υπήρξε αυτοκριτική και πως ο ίδιος έγινε πιο δυνατός.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα MARCA, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: "Υπήρξε αυτοκριτική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πούμε πως δεν παίξαμε όπως

μπορούσαμε. Δεν είναι εύκολο να βρεις τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό. Προπονηθήκαμε καλά και οι παίκτες είχαν κίνητρο, οπότε κανείς δεν περίμενε να γίνουν αυτά που έγιναν.
Χωρίς να ξεχνάμε τι συνέβη σε εμάς, θα πρέπει να το βλέπουμε πιο πολύ ως εμπειρία και δεν γίνεται να μην κοιτάμε μπροστά, όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι στον αθλητισμό. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω τη διαφορά ανάμεσα στην ήττα και τη νίκη, αλλά έτσι νιώθω.
Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ψυχικά δυνατός, τόσο όταν νικάς όσο και όταν χάνεις και υποθέτω πως η ήττα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με έκανε ακόμη πιο δυνατό".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ντελ Μπόσκε σε συνέντευξη Τύπου εν όψει των δυο αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2016, κόντρα σε Σλοβακία και Λουξεμβούργο: "Ξεχνάμε τη Βραζιλία και συνεχίζουμε... Ήταν κακό Μουντιάλ για την Ισπανία, όμως η ζωή και το ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε νέα πρόσωπα με όρεξη για διάκριση, με πάθος για τα παιχνίδια και προσπαθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα