Βλαχομήτρος: Να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις...

12:15 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στα 17 του, αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ανδρέα Βλαχομήτρο, ο οποίος είναι ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει ο Τραϊανός Δέλλας και δεν του στερεί τις ευκαιρίες. Μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ», ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, τόνισε πως θέλει να αρπάξει αυτές τις ευκαιρίες που του δίνονται στην πρώτη ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Αναλυτικά

Αρχικά, μιλώντας για τους στόχους του, τόνισε: «Προσπαθώ

να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής για να παίξω με την πρώτη ομάδα. Κάθε φορά προσπαθώ για το καλύτερο. Σιγά - σιγά προσπαθώ να μπω στην ομάδα, να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις και να μπω στο κλίμα με τα υπόλοιπα παιδιά. Οι στόχοι μου για το επόμενο διάστημα είναι να πηγαίνουν όλα καλά, να βελτιώνομαι και να παίρνω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την πρώτη. Έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω. Κυρίως τα κοντρόλ μου εν κινήσει. Είναι διαφορετικό να παίζεις με ταχύτητα και άλλο να κάνεις κινήσεις γρήγορα, αλλά με λάθη».

Τέλος, αναφερόμενος στη θέση που αγωνίζεται καλύτερα, είπε: «Η θέση που μπορώ να αγωνιστώ καλύτερα είναι εξτρέμ. Νομίζω πως εκεί μπορώ να εκμεταλλευθώ την ταχύτητα και την έκρηξη μου. Έχω παίξει και ως σέντερ φορ και ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις της θέσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα