Ντε Λαουρέντις: Μου πουλάτε το Σαν Πάολο ή φεύγω...

18:04 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος των Παρτενοπέι θέλει να περάσει στην κατοχή της ομάδας το γήπεδο της πόλης και με δηλώσεις του απείλησε ότι αν αυτό δε γίνει με αντάλλαγμα ένα συμβολικό ποσό τότε θα αρχίσει να χτίζει νέο γήπεδο στην Καζέρτα, που είναι 40 χιλιόμετρα πιο βόρεια.

«Ο δήμαρχος έχει πει ότι δέχεται να πουλήσει το Σαν Πάολο αλλά ελπίζω να το κάνει έναντι ενός συμβολαικού ποσού. Η κρίσιμη συνάντηση είναι την Τρίτη και αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα αρχίσω τον Ιανουάριο να χτίζω γήπεδο στην Καζέρτα και θα πάει εκεί η ομάδα. Αν πρόκειται να παραμείνω εδώ, θέλω να κάνω τα πράγματα

σωστά και όχι ιταλικά. Αν δε γίνεται αυτό, το Λος Αντζελες με περιμένει», τόνισε ο πρόεδρος της Νάπολι και συνέχισε: «Είμαι σοβαρός άνθρωπος και θέλω να γίνονται σοβαρά τα πράγματα. Δε θα ακούσω τίποτα άλλο. Αν δεν μπορούν να γίνουν έτσι τα πράγματα, μπορώ να μείνω στο Λος Αντζελες. Θα περιμένω να δω τι απαντήσεις θα πάρω την Τρίτη».

Από εκεί και πέρα, ο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα το ματς με τη Ρόμα, που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου στη Ρώμη. Την ίδια μέρα, όμως, στην πρωτεύουσα θα γίνονται κι άλλες εκδηλώσεις και η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα οπότε συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής του ματς ή της αλλαγής έδρας. Να παίξουν, δηλαδή, στο Σαν Πάολο στον πρώτο γύρο και στο Ολίμπικο στον δεύτερο.

«Δεν έχω πρόβλημα με την αλλαγή έδρας. Η Ρόμα είναι σε τρομερή φόρμα και μπορεί να παίξει παντού. Αν είναι για λόγους ασφαλείας, το βρίσκω λογικό να παίξουμε στην έδρα μας στον πρώτο γύρο και όχι να αλλάξει ημερομηνία το ματς της Ρώμης».

Keywords
Τυχαία Θέματα