Νίκη με... Τόνι Πάρκερ η Παρί

17:15 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 8η αγωνιστική

Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ 2-0
(41' Μαρκίνιος, 79' Καβάνι)

Απόψε στις εξέδρες του "Παρκ Ντε Πρενς" βρέθηκαν δυο Πρωταθλητές Ευρώπης στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Νικολά Μπατούμ οι οποίοι αποθεώθηκαν με τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να μην τους αφήνουν απογοητευμένους

και να κερδίζουν με 2-0 την Τουλούζ.
Η πρωταθλήτρια Γαλλία, όπως στο "Γ. Καραϊσκάκης", έτσι και σήμερα εκμεταλλεύτηκε την ικανότητα που έχει να αξιοποιεί τις στημένες φάσεις και στο 41' έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μαρκίνιος με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη η Τουλούζ έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 75ο λεπτό αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε, κακώς, πέναλτι υπέρ της Παρί με τον Έντινσον Καβάνι να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Οι παίκτες της Τουλούζ πέρα από την φάση του πέναλτι, διαμαρτύρονται και για το γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκε ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις.

Λοριάν-Μαρσέιγ 0-2
(58' Βαλμπουενά, 90+1' Αντρέ Αγιού)
Μετά από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Μαρσέιγ μοιάζει να συνέρχεται και μετά από το 2-1 μεσοβδόμαδα επί της Σεντ Ετιέν, σήμερα πέρασε νικηφόρα από το "Μουσουάρ" κερδίζοντας 2-0 την Λοριάν και βρέθηκε, προσωρινά, στην πρώτη θέση.
Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος καθώς στο 58ο λεπτό ο Μαθιού Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την Μαρσέιγ η οποία διπλασίασε τα τέρματα της στις καθυστερήσεις με τον Αντρέ Αγιού.
Πλέον με πολύ καλή ψυχολογία η Μαρσέιγ θα προετοιμαστεί για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία ενώ από την άλλη μεριά η Λοριάν μετρά τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Σεντ Ετιέν- Μπαστιά: 2-2
(Ταμπανού 27', Ντιομαντέ 57'- Μπρούνο 85', Μοντεστό 90+5')

Γκέλα ολκής γθα τη Σεντ Ετιέν που κόλλησε στο 2-2 με την Μπαστιά.

Η Σεντ Ετιέν άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Ταμπανού, ενώ στο 57' ο Ντιομαντέ έκανε το 2-0. Το 2-1 για την Μπαστιά διαμόρφωσε στο 85' ο Μπρούνο και στις καθυστερήσεις ο Μοντεστό έφερε στα ίσα το ματς.

Εβιάν- Μπορντό: 1-1
(Μπεριγκό 25'- Ντιαμπατέ 67')

Στο 1-1 έμειναν Εβιάν και Μπορντό και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Η Εβιάν προηγήθηκε με τον Μπεριγκό στο 25ο λεπτό, αλλά στο 67' ο Ντιαμπατέ έκανε το 1-1. Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πουντζέ της Μπορντό.

Σοσό- Βαλενσιέν: 2-0
(Μπακαμπού 12', Καρλάο 18')

Επιτέλους νίκη για τη Σοσό που επικράτησε με 2-0 της Βαλενσιέν.

Η Σοσό άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Μπακαμπού, ενώ στο 18' ο Καρλάο έγραψε το 2-0.

Λιόν- Λιλ: 0-0

Στο στείρο 0-0 κόλλησαν Λιόν και Λιλ κι έχασαν έδαφος στη βαθμολογία.

Νις- Γκινγκάμπ: 1-0
(Τσβίτανιτς 48')

Την πολύ καλή πορεία της συνέχισε η Νις που επικράτησε με 1-0 της Γκινγκάμπ.

Η Νις άνοιξε το σκορ με τον Τσβίτανιτς στο 48ο λεπτό και μπόρεσε αν πα΄ρει μια μεγάλη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα