Βαριά ήττα από τον ΟΣΦΠ οι νέοι

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού από τον ΟΣΦΠ. Πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα και αστοχία στην επίθεση. Καλύτερος για το Τριφύλλι ο τερματοφύλακάς του Αναγνωστόπουλος.
Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου πλήρωσε τα πολλά λάθη της -κυρίως στην άμυνα- και το άγχος που έδειχναν να έχουν οι παίκτες της στην τελική τους ενέργεια.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε γρήγορα το σκορ στο 5΄ με τον Λυκογιάννη, ενώ η πρώτη φάση για το Τριφύλλι ήρθε στο 10΄ με σουτ του Αναστασόπουλου που πέρασε μόλις άουτ.

Με γκολ ξεκίνησε και το β’ ημίχρονο για τον ΟΣΦΠ. Αυτή τη φορά σκόρερ ο Ρουγκάλας σε μία φάση που πελαγοδρόμησε η άμυνα των «πρασίνων».

Στο 54΄ ο Κουσίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού σούταρε ψηλά άουτ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών.

Το τελικό 3-0 ήρθε στο 80΄. Σκόρερ ξανά ο Λυκογιάννης που πλάσαρε εύστοχα από πλεονεκτική θέση τον Αναγνωστόπουλο.

Ο τερματοφύλακας των Πρωταθλητών Ελλάδος κράτησε σε πολλές φάσεις το σκορ σε «μη ντροπιαστικά» επίπεδα και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Ολυμπιακός (Στορκ): Χουτεσιώτης, Βούρος (48' Λεάντρο), Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Γκούτσιος, Σιώπης Μ, Σιώπης Δ, Παπασσάβας, Γκίνο, Παιδάκης (62΄Δημακάκος), Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός (Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Βόσδου (46' Ρισβάνης), Μαρινάκης, Σκούφος, Μυρθιανός (52' Κουσίδης), Αναστασόπουλος, Δώνης (61' Καστράτι), Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Θαναηλάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα