Νίκη στο τέλος για Απόλλωνα

21:29 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με «τρίποντο» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της ο Απόλλων Σμύρνης, αντίπαλος της AEK την επόμενη αγωνιστική. Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση με έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 στη Ριζούπολη του Φωστήρα με γκολ του Κοτσώνη στο 87'. Η ομάδα των Κωστένογλου-Αλεξόπουλου με βασικό και αναντικατάστατο τον Παναγιώτη Λαγό εξαργύρωσε το καλό δεύτερο 45λεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε πολλές ευκαιρίες.

Το γκολ

ήρθε τελικά στο 87' σε μία φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Κυριάκου με τον Κοτσώνη να πιάνει ωραία κεφαλιά και να δίνει το προβάδισμα στους οικοδεσπότες. Ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από την ομάδα του Ταύρου με τον Κριστόφ Βαζέχα, μάλιστα, να αποβάλλεται από τον πάγκο για τις διαμαρτυρίες του περί επιθετικού φάουλ του Κοτσώνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (78' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (74' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο (46' Φαρινόλα), Ανγκούλο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Σακελλαρίου (62' λ.τρ. Ψυχογιός), Μπίρης, Τεγούσης, Μπελέρη (77' Μήτκας), Κακαράς, Ράμα, Σιώπης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπέσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα