Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τους Νέους

20:58 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχαν όσοι παίκτες ΠΑΟΚ παραμένουν στην Θεσσαλονίκη λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε μόλις 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ανάμεσά στους οποίους ήταν και οι δύο τερματοφύλακες (Γιακουμής, Ιτάνζ) που αγωνίστηκαν ένα ημίχρονο με την κάθε ομάδα, αφού οι Παπαδόπουλος, Μαντούρο, Περέιρα, Τζαβέλλας ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Έτσι, οι Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Τζανδάρης, Σαββίδης, Μάρτενς, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα πλαισιώθηκαν από τον Παναγιωτίδη της Κ20.

Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου, που ουσιαστικά αποτελούν μια καινούρια ομάδα μετά την αποχώρηση των περισσότερων ποδοσφαιριστών που αποτελούσαν τον κορμό της 11άδας την περασμένη σεζόν, έδειξαν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Το διπλό (διάρκειας δύο 35λεπτων) είχε αρκετά καλό ρυθμό με φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και την Κ20 να παίρνει μια τυπική νίκη γοήτρου χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Συράκος από το σημείο του πέναλτι έπειτα από υπόδειξη του «διαιτητή» Γρηγόρη Καβαλιεράτου σε χέρι του Τζανδάρη στο πρώτο ημίχρονο.

Η Κ20 του Βλάνταν Ιβιτς ξεκίνησε με τους Γιακουμή, Τοπαλίδη, Αναστασίου, Σιαμπάνη, Τσελεπίδη, Τουμανίδη, Πατράλη, Κάκκο, Δημητριάδη, Συράκο, Πούφλη και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παντεκίδης, Παντελίδης, Ράτζα, Καρολίδης, Χατζηδίμπας, Πιαστόπουλος.

Αύριο (11/10) η ομάδα μετά την προπόνηση θα αναχωρήσει με το πούλμαν προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο για τον άδικο χαμό των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη στις 04.10.1999.

Keywords
Τυχαία Θέματα