Νίκη-προσφορά… Κουτσόπουλου

22:07 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΗΤΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

«Βαρύς» παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, τελικά αγχώθηκε από τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, έχοντας την τύχη (και τον... Κοτσόπουλο) με το μέρος του, καθάρισε μέσα σε πέντε λεπτά το ματς στις αρχές του δευτέρου μέρους, με το τελικό 4-1 να του επιτρέπει να σκέφτεται πλέον το ματς με την Παρί.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να κρύψουν ότι το μυαλό τους ταξίδευε ήδη για το... Παρίσι και το παιχνίδι της Τετάρτης. Έτσι, έβγαλαν μια... μπλαζέ εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι ο Πανθρακικός να καταφέρει να τους αγχώσει. Αυτό συνέβη στο 43', όταν ο Ίγκορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Είχε προηγηθεί ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 21', από ένα στημένο και μια κεφαλιά του Μανωλά.

Στο δεύτερο μέρος, και αφού τον είχαν... ζώσει τα φίδια, ο Μίτσελ αντικατέστησε τον μετριότατο Ντομίνγκες με τον Κάμπελ. Και θα μπορούσε η αλλαγή να θεωρηθεί... χρυσή, από την στιγμή που μόλις στο 53' χρήστηκε σκόρερ, αν η φάση δεν είχε επί της ουσίας πρωταγωνιστή τον Κουτσόπουλο. Ο Κοσταρικανός πήρε μια κεφαλιά από πολύ πλάγια θέση, που περισσότερο είχε στόχο να γυρίσει τη μπάλα, αλλά αυτή πήρε ύψος και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την... παρακολουθούσε με προσοχή μέχρι να καρφωθεί στα δίχτυα του!

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα όλα τελείωσαν, καθώς ο Σάμαρης έκανε μια καλή εκτέλεση φάουλ, ο Κουτσόπουλος εκτίμησε λάθος τη φάση και η μπάλα κατέληξε στη γωνία του για το 1-3. Ο Πανθρακικός... παρέδωσε πνεύμα και στο 88' δέχθηκε και ένα τέταρτο γκολ από τον Σαβιόλα, έπειτα από ωραία ασίστ του Σάμαρη...

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84' Χασομέρης), Κάσες (67' Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Ιγκόρ (93' Ζδράβος-Ρίζος), Τζάνης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς (75' Τόρες), Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες (46' Κάμπελ), Βάις (62' Μασάντο), Σαβιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα