Νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ

21:27 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE 12η αγωνιστική

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-1
Γήπεδο: "AEL FC ARENA"

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και με την τύχη στο πλευρό της στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 για την 12η αγωνιστική της Football League.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Δεληζήση ο οποίος αργότερα θα γινόταν ο "μοιραίος" παίκτης για την ομάδα του. Στην επανάληψη η ΑΕΛ αντέδρασε και πέτυχε την ολική ανατροπή καθώς αρχικά ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Ζεκίνια και στο 68ο λεπτό ο Τσιμπάμπα από το σημείο του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα για την ΑΕΛ.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων Σμύρνης είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο σκόρερ της ομάδας, ο Δεληζήσης ωστόσο αστόχησε και έτσι η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.
Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων της Λάρισας για την διαιτησία του Σελίμου ο οποίος απέβαλε τόσο τον προπονητή, Μιχάλη Ζιώγα όσο και τον γενικό αρχηγό, Μίμη Τσακμακίδη.

ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Ζουρούδης), Πόνσε (76' Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης (75' Κύργιας), Καμαρά (86' Λεοντίου), Καραμαλίκης, Διαμάντης, Μανιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα