Στα ημιτελικά ο Διομήδης

20:53 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Διομήδης Άργους πήρε αυτό που ήθελε στην Έδεσσα, επικρατώντας του Αερωπού με 24-23, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν χωρίς τον Δεληγιάννη, ενώ ο Τάσκοβιτς αγωνίστηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στην άμυνα.
Και οι γηπεδούχοι όμως είχαν μία σημαντική απώλεια, αφού ο Σέρβος αριστερός ίντερ Άντρεγιτς αποχώρησε μόλις στο 1ο λεπτό, αφού έσπασε τη μύτη του.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς μέχρι το 40', αλλά στα τελευταία 20 λεπτά η εμπειρία του Διομήδη,

αλλά και η ψυχραιμία που επέδειξε του χάρισαν την νίκη- πρόκριση.

Στο φινάλε και οι δύο ομάδες εξέφρασαν κάποια παράπονα για την διαιτησία με τον μάνατζερ του Διομήδη Ανδρέα Μούκιο να δηλώνει: «Δυστυχώς οι διαιτητές στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν πολλά σφυρίγματα κατά μας. Το ότι δεν ήμασταν καλοί δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε. Τους σέβομαι και τους δύο, αλλά σήμερα με τα σφυρίγματα τους μου έδωσαν δικαίωμα να διαμαρτύρομαι».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τζουβάρας είπε: «Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε το δικαιούμασταν βάσει της απόδοσης μας και παρά το ότι παίξαμε σε όλο το ματς χωρίς τον ξένο μας».

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 23-24

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-11, 14-13 (ημχ.), 16-15, 19-21, 23-24
ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κότσιφας, Τζουβάρας Π. 8, Γιόσμου 3, Πετρίδης 1, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 2, Κυριακού, Άντρεγιτς, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας, Αρβανιτίδης Τ., Αρβανιτίδης Π. 3, Μούσιος 6, Ροδοβίτης.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 5, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Βαρδάκας, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Ελευθερίου, Δεληγιάννης, Μαστορογιάννης 5, Καραιβάνοφ 7, Τάσκοβιτς.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 1-2, Πέναλτι: 2/2-1/1

Keywords
Τυχαία Θέματα