Νίκη αλλιώς... στον καναπέ

08:50 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά τις δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός είναι ουραγός του 6ου ομίλου δίχως βαθμό και αν δεν κερδίσει ούτε την Μπορούσια Ντόρτμουντ απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" τότε θα χάσει κάθε ελπίδα να συνεχίσει και μετά τον Δεκέμβριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχοντας στο μυαλό τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού

ως τώρα υπογράμμισε την δυσκολία της αναμέτρησης ωστόσο τόνισε πως στόχος είναι η νίκη παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τοροσίδης, Φουστέρ, Φέισα, Γέστε, Χαβίτο και Ποτουρίδης ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μανιάτης. Σε ό,τι αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Κοστάντσο θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την αμυντική τετράδα θα την αποτελούν οι Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέλμπερκ και Χολέμπας. Ορμπάιθ και Μοντέστο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Ιμπαγάσα να κινείται μπροστά τους ενώ στις πτέρυγες θα κινούνται ο Μιραλάς με τον Αμπντούν. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζιμπούρ.

Από την άλλη μεριά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ με ένα βαθμό σε δυο αγωνιστικές θέλει την νίκη για να έχει το προβάδισμα για πρόκριση, τουλάχιστον στο Europa League μέσω της τρίτης θέσης. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπάριος, Ογουομογέλα, Κόχ, ντα Σίλβα. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα παραταχθεί με 4-2-3-1 με τους Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λέβε, Μπέντερ, Γκουντογκάν ή Κελ, Γκρόσκροϊτς ή Καγκάουα, Πέρισιτς, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα