Κόντης: Έχω μια νέα ζωή μπροστά μου

08:20 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον του στην γυναίκα και στα παιδιά του στρέφει αποκλειστικά πλέον ο Χρήστος Κόντης με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει πως έχει μπροστά του μια νέα ζωή για να ζήσει έστω και αν αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ένα αφιέρωμα στον άτυχο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ

ο οποίος υπογράμμισε πως πλέον βλέπει τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Κόντης τόνισε: "Το περιστατικό μπορεί να συμβεί σπάνια σε έναν αθλητή σαν και εμένα. Πρόσεχα τα πάντα. Ποτέ δεν κάπνιζα, ήμουν απόλυτα επαγγελματίας και είχα καλή ζωή. Οι εξετάσεις που είχα υποβληθεί στην αρχή της σεζόν ήταν τέλειες. Είναι κάτι σπάνιο, συμβαίνει μερικές φορές και τώρα κοιτάω το μέλλον. Σημασία έχει πως ζω και είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Πλέον, αποτελεί παρελθόν για εμένα το συγκεκριμένο περιστατικό".

Στην συνέχεια ο Κόντης δήλωσε: "Όλοι οι φίλοι μου μόλις το έμθανα σοκαρίστηκαν. Η οικογένεια μου που δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι γιατροί φρόντισαν τα πάντα για να μπορέσω να έχω την ζωή μου πίσω. Είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα που περνάει. Δεν είναι κάτι που σταμάτησε την ζωή μου. Είμαι ενεργός, όπως και πριν, μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο, τένις και άλλα αθλήματα που μου αρέσει να ασχολούμαι. Μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά αθλήματα. Πλέον η ζωή μου είναι διαφορετική και μου αρέσει πολύ".

Για την ανταπόκριση του κόσμου, ο Κόντης τόνισε: "Είχα πολλή αγάπη και υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, τους φίλους, ακόμα και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω καθόλου. Καθημερινά δέχομαι e-mail και τηλεφωνήματα. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι από τις κινήσεις των συνανθρώπων μου. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, επειδή η ζωή ποτέ δεν σταματάει".

Τελειώνοντας, ο Χρήστος Κόντης δήλωσε: "Η ζωή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχω μια οικογένεια με δυο παιδιά και την γυναίκα μου. Και αυτό με ενδιαφέρει πλέον. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Μου άρεσε. Έδωσα τα πάντα αλλά τώρα πρέπει να δω τα πράγματα από διαφορετική γωνιά. Πλέον αντιμετωπίζω τα πάντα με διαφορετικό τρόπο. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχω μια νέα ζωή μπροστά μου".
Για τον Χρήστο Κόντη μίλησε ο συμπαίκτης του στον ΑΠΟΕΛ, ο Αΐλτον, ο οποίος δήλωσε: "Ήταν ένα τεράστιο σοκ για εμάς. Καθόμασταν μαζί στο λεωφορείο. Πήγε στο νοσοκομείο με τον γιατρό της ομάδας, αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα. Την επόμενη μέρα άκουσα από έναν φίλο πως είχε πάει στο νοσοκομείο επειδή είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Κατευθείαν πήγα να τον επισκεφτώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα