Νεϊμάρ: Ο Πελέ μου ζήτησε να μείνω στη Σάντος

15:54 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στην αυτοβιογραφία του Νεϊμάρ που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει πως όταν το 2010 είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Τσέλσι, εκείνος την αρνήθηκε και έμεινε στη Σάντος έπειτα από προτροπή του Πελέ.
Αναλυτικά το απόσπασμα:
"Ήταν 23 Αυγούστου 2010. Ο πατέρας μου και εγώ συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο, Λουίς Αλβάρο, στα γραφεία της Σάντος, στο Βίλα Βελμίρο. Η Τσέλσι είχε κάνει μια τεράστια πρόταση για μεταγραφή. Στην μέση της συζήτησης μας ο πρόεδρος έσβησε τα φώτα και

έδειξε μια άδεια καρέκλα... Αυτή είναι η καρέκλα για τον μεγάλο εθνικό ήρωα του αθλητισμού. Μετά τον θάνατο του Σένα είναι κενή. Αν ο Νεϊμάρ μείνει στη Σάντος και αρνηθεί την πρόταση της Τσέλσι, θα κάνει το πρώτο βήμα για να κάτσει σε αυτή την καρέκλα..., είπε.
Αυτό με έκανε να σκεφτώ. Αυτή η απόφαση θα ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Ακόμα και ο Πελέ μου τηλεφώνησε. Μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικός ένιωσα; Ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου με πήρε και μου ζήτησε να μείνω.
Μου θύμισε την καριέρα του στη Σάντος, τους πέντε παγκόσμιους τίτλους με την Εθνική και τον σύλλογο και την αναγνώριση που είχε λάβει. Δεν ήταν εύκολο αλλά ήταν η σωστή απόφαση για μένα. Κάναμε το σωστό για την οικογένεια μας, τους φίλους μου και την καριέρα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα