Νεϊμάρ: Μπάρτσα ή Ρεάλ; Καμία προτίμηση

11:41 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αναμονή κρατά όλους τους ενδιαφερόμενους ο Νεϊμάρ για το πότε θα φύγει από την Σάντος και πού θα συνεχίσει την καριέρα του με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάποια προτίμηση.

Σε δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο, όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα "Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης", εκείνος απάντησε: "Δεν έχω καμία προτίμηση. Είναι δυο τεράστιες ομάδες που τις σέβονται όλοι και κάθε μία έχει την δική της ιστορία. Τα

τελευταία χρόνια, η Μπαρτσελόνα τους τρομάζει όλους με το ποδόσφαιρο που παίζει. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου".
Όσο για το πότε σκοπεύει να φύγει από την Σάντος και να παίξει στην Ευρώπη, ο Νεϊμάρ δήλωσε: "Αν πρέπει να φύγω τώρα, θα φύγω τώρα. Αν πρέπει να το κάνω σε πέντε χρόνια, θα το κάνω τότε. Είναι δικό μου θέμα, δική μου απόφαση και όταν την πάρω θα την ανακοινώσω".
Όσο για το ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο, Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ απάντησε διπλωματικά λέγοντας πως ο καλύτερος στον κόσμο είναι ο Μέσι αλλά αν έπρεπε να διαλέξει κάποιον για την ομάδα του δεν θα είχε πρόβλημα, όπως είπε, να είναι ένας από τους δυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα