Νέες προσπάθειες για Κατσέτη

14:02 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Πολ Κατσέτη η ΑΕΚ τον ανακοίνωσε επίσημα το περασμένο καλοκαίρι (16 Ιουλίου συγκεκριμένα). Η διοίκηση Αδαμίδη βιάστηκε (όπως είχε κάνει πολλάκις) να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, καθώς ο παίκτης δεν είχε (και δεν έχει ακόμη δηλαδή) υπογράψει κανονικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, παρά μόνον προσύμφωνο. Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τα χαρτιά που απαιτούνται από την UEFA

και τη FIFA γι' αυτή τη μεταγραφή κι έτσι ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής όλη τη χρονιά. Ο 16χρονος Κατσέτης όλο τον χρόνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως είχε λάβει μέρος και στο βασικό στάδιο της περσινής προετοιμασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Τώρα γίνονται νέες από την αρχή προσπάθειες προκειμένου να πάρει η ΑΕΚ τη μπλε κάρτα του και τα όποια έγγραφα απαιτούνται για τη μεταγραφή. Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πατέρας του 16χρονου, ερχόμενος από την Αυστραλία, η ΑΕΚ του έχει δώσει αυτοκίνητο να κάνει τις δουλειές του σχετικά με αυτό το θέμα (καθώς πρόκειται για ανήλικο παίκτη που ήρθε από την Αυστραλία και χρειάζεται η έγκριση γονέα), του πληρώνει κανονικά μισθό και νοίκι σπιτιού και περιμένουν όλοι στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι να υπογράψει κανονικά ο Πολ Κατσέτης συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Μέσα στη σεζόν, όπως προείπαμε, ο Κατσέτης έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, εντυπωσίασε με την εξαιρετική τεχνική του, ωστόσο θέλει ακόμα δουλειά στη φυσική κατάσταση. Έχει πάντως όλο το μέλλον δικό του, αρκεί φυσικά να ξεκινήσει να παίζει και σε παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα