Να ξεσπάσει στην Μπόλτον

15:14 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 21η αγωνιστική

Μετά την διακοπή για τα παιχνίδια Κυπέλλου, οι ομάδες της Premier League ρίχνονται ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Μπόλτον με την νίκη να είναι μονόδρομος μετά τις δυο σερί ήττες από Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ. Η ψυχολογία των παικτών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ωστόσο βρίσκεται στα ύψη μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί

της Μάντσεστερ Σίτι με τον Σκωτσέζο τεχνικό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρίο Φέρντιναντ που πάσχει από ίωση. Η Μπόλτον δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και τελευταία δείχνει σε καλή κατάσταση με μόλις μία ήττα σε πέντε παιχνίδια.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι θέλει για πολλούς λόγους την νίκη στην έδρα της Γουίγκαν. Αρχικά για να παραμείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία και στην συνέχεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις δυο σερί ήττες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο και Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, όλες εντός έδρας. Η Γουίγκαν από την μεριά της μετά τον αποκλεισμό από την Σουίντον θα επικεντρωθεί στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" μιλάνε πια ανοικτά για τίτλο καθώς η Τότεναμ βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και οι παίκτες του Χάρι Ρέντναπ φιλοδοξούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό επικρατώντας της Γουλβς η οποία δεν έχει κερδίσει κανένα από τα επτά προηγούμενα παιχνίδια.

Χωρίς τους Ντρογκμπά και Καλού η Τσέλσι υποδέχεται την Σάντερλαντ με στόχο την νίκη που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Βίλας Μπόας έβαλαν τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη επικρατώντας της Γουλβς ενώ σε κανένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Απέναντι στην Τσέλσι θα βρεθεί η Σάντερλαντ του Μάρτιν Ο'Νιλ που είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Στόουκ Σίτι και θέλει την νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή ψυχολογία στην οποία βρίσκεται μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο 14/01/2012 (17:00)
Άστον Βίλα-Έβερτον
Μπλάκμπερν-Φούλαμ
Τσέλσι-Σάντερλαντ
Λίβερπουλ-Στόουκ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόλτον
Τότεναμ-Γουλβς
Γουέστ Μπρομ-Νόριτς
Κυριακή 15/01/2012
Νιούκαστλ-Κ.Π.Ρ. (15:30)
Σουόνσι-Άρσεναλ (18:00)
Δευτέρα 16/01/2012
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα