Τζόρβας: Δεν φεύγω από την Παλέρμο

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Αλέξανδρο Τζόρβα να αποχωρεί από την Παλέρμο, ο διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σικελίας. Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι ανέφικτη, ούτως ή άλλως, η αποχώρησή του από την Παλέρμο, καθώς δεν έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα σε διάστημα μίας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζόρβας στο NovaΣΠΟΡ FM:

Β«Δεν έχω διαβάσει τίποτα από την Ιταλία. Δεν παρακολουθώ το ίντερνετ. Τα έμαθα από φίλους μου. Μου κάνει εντύπωση που γράφονται συνέχεια. Δεν

μου έχουν πει κάτι για δανεισμό ή αποδέσμευση. Είναι κάτι που γράφεται. Στην Ιταλία ο πρόεδρος δήλωσε χθες (12/1) ότι θα πορευτεί με εμένα και τον Βιβιάνο, που ήρθε πριν δύο μέρες (10/1). Δεν ξέρω τι να πω. Μου κάνει εντύπωση. Δεν έχω δει κάτι στον Τύπο του Παλέρμο. Ο Τύπος της Σικελίας δεν αναφέρει κάτι. Έρχεται ένα σημαντικό EURO για την καριέρα μου και θέλω να βρίσκομαι σε καλή κατάστασηΒ», είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε: Β«Και να ήθελα να πάω κάπου, υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι κάποιος δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες μέσα σε μια σεζόν. Είναι φύση αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιοΒ».

Για την παρουσία του στην ομάδα της Παλέρμο, είπε: Β«Η δική μου περίπτωση είναι ιδιάζουσα. Έπαιξα 12 ματς με την Παλέρμο, αν και ήταν αρχή, πήγα πολύ καλά. Όταν βγήκα από την ομάδα ήμασταν στην 4η θέση. Όταν βγήκα, έγινε γιατί δεν είχα επικοινωνία. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκαν, αν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μιλάω και ιταλικά το τελευταίο διάστημαΒ».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, δήλωσε: Β«Στη Σικελία υπάρχει πίεση που δεν υπάρχει στον Βορρά. Δείτε τι ξεκίνημα έκανε η Ιντερ και δεν έγινε κάτι. Την απογοήτευση την εκφράζουν με ελληνικό τρόπο, θα απογοητευτούν, θα εκφραστούν, είναι πιο έντονοι στις αντιδράσεις τους. Υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Δυσκολεύονται οι μεγάλες ομάδες. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ωραίο, έχει επιπέδου Champions League. Δεν είχα κανένα θέμα προσαρμογήςΒ».

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Παλέρμο, υπογράμμισε: Β«Έχουν αλλάξει τρεις προπονητές, δύο τεχνικοί διευθυντές, τρεις προπονητές τερματοφυλάκων. Αν είχαμε καταφέρει να πάρουμε 2 από τα 9 εκτός έδρας, θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογίαΒ».

Για τον προσωπικό του στόχο, είπε: Β«Αν μπορούσα να φύγω, θα το επιχειρούσα. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να διεκδικήσω τη θέση μου. Στην Ιταλία ένας ξένος ποδοσφαιριστής πρέπει να αποδείξει την αξία του τρεις φορές από έναν Ιταλό. Έτσι είναι. Πρέπει να κάνω τρεις φορές περισσότερη δουλειά για να κερδίσω τη θέση μου και να βρεθώ στην Πολωνία, στην τελική φάση του EUROΒ».

Για την Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο EURO, δήλωσε: Β«Είναι μια τεράστια επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια καταφέρνει η ομάδα να έχει πολλές παρουσίες σε τελικές φάσεις. Νιώθουμε όλοι πολύ περήφανοι. Η Εθνική ομάδα είναι το παν και η προτεραιότητα και δεν καλύπτεται από καμιά ομάδα. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Με καμία ομάδα του κόσμου. Είναι κά

Keywords
Τυχαία Θέματα