Να κλείσει την… παρένθεση

00:07 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από ένα σερί άνετων και επιβλητικών νικών, την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ έδειξε ένα άλλο (κακό) πρόσωπο απέναντι στον Ηλυσιακό, πέρασε ένα «αγχωτικό» απόγευμα και τελικά χρειάστηκε ένα στημένο (κόρνερ) και το γκολ του Βασίλη Τσεβά για να πάρει τη νίκη με 1-0. Όπως είναι λογικό, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας προβλημάτισε τον Τραϊανό Δέλλα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του σε όσα είδε και δεν του άρεσαν. Συνεπώς, στο σημερινό

παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα, για την ΑΕΚ ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να αποδείξει ότι το ματς της περασμένης αγωνιστικής ήταν μια κακή παρένθεση και να επιστρέψει στις άνετες και επιβλητικές νίκες, προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Δέλλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδειξε την πρόθεσή του να διατηρήσει ως διάταξη της ομάδας το 4-2-3-1, όμως πειραματίστηκε αρκετά με τις επιλογές των προσώπων. Στο τέρμα όλα δείχνουν ότι θα διατηρηθεί ο Βούρας και από εκεί και πέρα, ένα πιθανό σχήμα είναι το εξής: Αργυρίου (δεξιός μπακ), Σταθάκης, Τσιρίλο (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερός μπακ), Γεωργέας, Κορδέρο (αμ. χαφ), Πλατέλλας (δεξιός εξτρέμ), Ντακόλ (επιτελικός), Γροντής (αριστερός εξτρέμ) και Μπρέσεβιτς. Βέβαια, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ανάκογλου (είτε ως επιτελικός, είτε ως αμ. χαφ), Πόποβιτς (ως εξτρέμ), Ρόβας (ως στόπερ αντί του Τσιρίλο, για να ανοίξει θέση ξένου σε περίπτωση που επιλεγεί ο Πόποβιτς), αλλά και ο Τσεβάς που δοκιμάστηκε μέσα στην εβδομάδα με τους βασικούς, αντί του Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα