«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

20:20 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τον βασικό κορμό των ελλήνων παικτών να παραμένουν στην ομάδα (όπως και ο πολύπειρος Μάρκο Σάμαρτζιτς), αλλά και τις προσθήκες έμπειρων αθλητών (Μπαρούτοφ, Κυριακίδης), ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με την επιστροφή του στις κορυφαίες θέσεις της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να προσφέρει καλό θέαμα»
Οι χαμηλοί τόνοι είναι φιλοσοφία ζωής για τον

πρόεδρο του Άρη Μαρμούρης ΑΕ και πρώην πρόεδρο της ΕΣΑΠ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πάντως δεν κρύβει ότι η ομάδα που έχει δημιουργηθεί μπορεί να προσφέρει νέες διακρίσεις στο σύλλογο.
«Όλοι γνωρίζουν ότι η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Εμείς στον Άρη Μαρμούρης ΑΕ, προσπαθήσαμε μέσα από λογικές κινήσεις χαμηλώνοντας το μπάτζετ μας να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα προσφέρει καλό θέαμα και θα πετύχει τους στόχους του», δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος και οριοθετεί ως στόχο της ομάδας: «Την έξοδο μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα... Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε».
Αρωγός σ' αυτή τη νέα προσπάθεια των κιτρινόμαυρων θα είναι η εταιρία Μαρμούρης ΑΕ που στηρίζει διαχρονικά την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μαρμούρη, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά είναι στο πλευρό της ομάδας», σημείωσε ο έμπειρος παράγοντας και συμπλήρωσε για την επιστροφή του συλλόγου στο Αλεξάνδρειο: «Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς η επιστροφή σ' αυτό το ιστορικό γήπεδο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και με τη βοήθεια του πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα