Μόνο νίκες με ΟΣΦΠ οι Καράμπελας-Αραμπατζής

19:30 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Είναι γεγονός ότι η παράδοση δεν παίζει ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτή, όμως, υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορείς να αντλήσεις. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει δύο... ξεχωριστά πρόσωπα. Ενδεκάδα ακόμα δεν γνωρίζουμε, όμως Νίκος Καράμπελας και Γιάννης Αραμπατζής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι «παρών» στο βασικό σχήμα. Λόγος γίνεται στους συγκεκριμένους δύο, διότι ουδέποτε δεν έχουν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό,

εντός και εκτός έδρας, όταν αγωνίζονται. Ο Γιάννης Αραμπατζής έπαιξε για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη, με την Ένωση να... γυρνάει το ματς σε 1-2, από 1-0, με τα δύο τέρματα του Σκόκο. Επόμενο, το 1-0 πέρσι στο ΟΑΚΑ, με το γκολ του Μπλάνκο στις καθυστερήσεις. Δύο στα δύο λοιπόν για τον γκολκίπερ της Ένωσης.

Για τον Καράμπελα υπάρχουν ακόμα πιο εντυπωσιακά στοιχεία. Αρχικά μιλάμε για τρία στα τρία. Τρεις φορές έχει αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ο αριστερός μπακ της Ένωσης και ουδέποτε έχει γνωρίσει την ήττα. Ντεμπούτο στο Καραϊσκάκη και νίκη με 2-1, πέρασε ως αλλαγή στο ματς των play offs της ίδιας χρονιάς, στο 2-1 του ΟΑΚΑ, την τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης, ενώ έπαιξε και πέρσι στο 1-0 με τον Μπλάνκο. Ωστόσο, το απίστευτο στοιχείο που προκύπτει για τον Καράμπελα, είναι ότι ακόμα και τις φορές που ηττήθηκε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό, εντός και εκτός έδρας, εκείνος δεν βρισκόταν ούτε στον πάγκο, αλλά εκτός αποστολής. Ένα... καθαρό τρία στα τρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα