«Να εδραιωθούμε στην πεντάδα»

00:52 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τη νίκη θέτουν ως στόχο στον Ατρόμητο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Μπρίτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα παιχνίδι μπροστά σας κόντρα στον Παναθηναϊκό που έχει πάρα πολλά προβλήματα, πως το περιμένεις;

«Όσα προβλήματα και να έχει ο Παναθηναϊκός, είναι Παναθηναϊκός. Εμείς θα

κοιτάξουμε να είμαστε καλά σε όλες τις γραμμές. Να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Γκολ δε δέχεστε εύκολα, ωστόσο δεν βάζετε και εύκολα, πάλι με δικό σου γκολ από στημένη φάση κερδίσατε. Τί πρέπει να κάνετε κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μπει η μπάλα μες το τέρμα. Είτε με στημένο, είτε με μια καλή φάση, αρκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αλλά μπορεί να τύχει μες τον αγώνα, όπως έτυχε πάλι από μια στημένη φάση να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί την Κυριακή να δούμε άλλα πράγματα στον αγώνα. Αυτά εξαρτώνται από μας και το πως θα είμαστε μες το παιχνίδι. Νομίζω θα κάνουμε καλό παιχνίδι».

Είναι φαβορί ο Ατρόμητος στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί, γιατί τα φαβορί στο ποδόσφαιρο πλέον έχουν τελειώσει. Η ομάδα που θα είναι πιο καλά στημένη μες τον αγωνιστικό χώρο και θα τρέχει και θα δείξει ότι θέλει να κερδίσει νομίζω ότι θα είναι και πιο κοντά στο να πάρει το παιχνίδι».

Στα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός δεν τα πάει καλά. Πιστεύεις ότι θα είναι πιο επικίνδυνος;

«Αυτό είναι σίγουρο. Όταν μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, κάτι πρέπει να κάνουν για να φτιάξουν την ψυχολογία τους. Νομίζω ότι αυτό το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά επειδή αποκλειστήκαν στο κύπελλο και δεν είναι και τόσο καλοί στο πρωτάθλημα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα κοιτάξουμε σαν Ατρόμητος να είμαστε καλοί σε όλες τις γραμμές και θα δούμε τί θα βγει».

Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να "κλειδώσει" την πεντάδα;

«Αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε κοντά ούτως ή άλλως. Όσο πιο πολλούς βαθμούς πάρουμε και γρήγορα, θα εξασφαλίσουμε τη θέση μας μες την πεντάδα και μετά θα κοιτάξουμε και παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα