Πετρόπουλος: Το πιστεύαμε!

22:34 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το βραβείο του MVP παρέλαβε για δεύτερη φορά από την ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες της «Ένωσης» πίστευαν πως μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι και το είπαν και στο ημίχρονο. Παράλληλα, ο «Πετρογκόλ» είπε πως είναι πολύ σημαντικό να νιώθει πως η ομάδα του τον πιστεύει και υπογράμμισε πως το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό και η ΑΕΚ

θέλει μόνο τη νίκη, για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη

«Το πιστεύαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο το λέγαμε. Πιστεύω πως και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Εγώ θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλα τα παιδιά, γιατί δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι το βλέπετε όλοι. Εγώ δεν θέλω να δώσω απαντήσεις, ξέρω ποιος είμαι και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό να σου δείχνει μια ομάδα πως σε πιστεύει, εγώ το νιώθω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και όχι μόνο στο γκολ. Σίγουρα χρειάζεται το γκολ, γι' αυτό είναι ο επιθετικός, αλλά προσπαθώ να κάνω και όλες τις άλλες δουλειές στο γήπεδο. Σήμερα και ο Μιχάλης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Πετρόπουλος.

Για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ δεν θα κινδυνεύσει, απάντησε: «Δεν θέλω να το πω πως δεν θα κινδυνεύσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Τώρα παίζουμε με τον Πανιώνιο και θέλουμε πάλι τη νίκη για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα