«Να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο»

17:36 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στις σημαντικές απουσίες των Σπανούλη-Παπαδόπουλου, στα νέα παιδιά που καλούνται να ανταποκριθούν ώστε να καλύψουν το κενό που έχει δημηουργηθεί στο παρκέ, αλλά και στην... αντίδραση που περιμένει από την ομάδα, αναφέρθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

«Το παιχνίδι με την Νανσί είναι το τελευταίο για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχετικά

με το παιχνίδι απέναντι στη Νανσί και πρόσθεσε όσον αφορά τους τραυματισμούς των Σπανούλη και Παπαδόπουλου:

«Απότομα όμως μείναμε χωρίς τη βάση μας αφού στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε ο Σπανούλης. Το ματς είναι πολύ δύσκολο αφού αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς τον αρχηγό μας και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Όπως είναι χτισμένη η ομάδα μιλάμε για τα δύο πιο έμπειρα παιδιά της ομάδας μας, αυτοί είναι η βάση μας σε θέματα δημιουργίας και σαν στιλ παιχνιδιού. Όλα αυτά συνέβησαν ξαφνικά και έχουμε ελάχιστο χρόνο μπροστά μας, ωστόσο θα πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Γάλλους, λέγοντας: "Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Η προπόνηση που θα κάνουμε στο γήπεδο της αναμέτρησης θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να είμαι πιο κοντά στους παίκτες μου τώρα και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις απουσίες μέσα από την ομαδικότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα