O Γιώργος Χελάκης παρουσιάζει τα Αθλητικά Ρούχα του Me&home by Getitnow.gr

Το Μe&home by Getitnow.gr (www.meandhome.gr) το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με προϊόντα για Σένα και τον Χώρο σου, εμπλουτίζει τη συλλογή του σε είδη άθλησης και παρουσιάζει, σε συνεργασία με τον αγαπημένο Έλληνα αθλητικογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Χελάκη, τα καλύτερα είδη αθλητικού εξοπλισμού και ρουχισμού!

Το Μe&home by Getitnow.gr (http://www.meandhome.gr/) το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με προϊόντα

για Σένα και τον Χώρο σου, εμπλουτίζει τη συλλογή του σε είδη άθλησης και παρουσιάζει, σε συνεργασία με τον αγαπημένο Έλληνα αθλητικογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Χελάκη, τα καλύτερα είδη αθλητικού εξοπλισμού και ρουχισμού!

Οι επισκέπτες του meandhome.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών ρούχων και εξοπλισμού , με την αναγνωρισμένη ποιότητα της γνωστής εταιρείας Tempo Sports και Sportica αντίστοιχα. Oι λάτρεις του αθλητισμού, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, μπορούν να βρουν εκατοντάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στο Μe&home by Getitnow.gr (http://www.meandhome.gr/).

Το http://www.getitnow.gr/ είναι το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη τεχνολογίας στην Ελλάδα. Διαθέτει 26 φυσικά σημεία εξυπηρέτησης στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και ένα σύνολο μοναδικών υπηρεσιών, όπως βίντεο παρουσιάσεις προϊόντων, αξιολογήσεις πελατών, premium delivery, live help κ.α.. Έχοντας εστιάσει στην εξυπηρέτηση του Έλληνα πελάτη κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να λάβει το 1ο Βραβείο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στην κατηγορία ««Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών.

Έχει ήδη δεχτεί μέσα σε μόλις 14 μήνες παρουσίας στην αγορά του ελληνικού e-shopping, περισσότερους από 4.200.000 μοναδικούς επισκέπτες και 100,000 πελάτες. Επιπλέον, το http://www.getitnow.gr/ δημιούργησε τον Β«Κώδικα του Έξυπνου E-ShopperΒ», μια πρωτοβουλία εκπαίδευσης των καταναλωτών που σκοπό έχει να τους ενημερώσεις για τις σωστές πρακτικές στις ηλεκτρονικές αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα