Αγχώθηκε, αλλά πέρασε ο Ατρόμητος

16:36 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σκούρα τα βρήκε ο Ατρόμητος απέναντι στην μαχητή, Επανομή για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε τελικά με 3-2 την Αναγέννηση σε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Γκέσιο, αλλά ο Θανάσης Καραγκούνης είχε διαφορετικά άποψη. Ο νεαρός άσος με δύο γκολ στο 20' και το 40' κατάφερε να βάλει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος

ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο η Αναγέννηση Επανομής έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Στο 78ο λεπτό όμως οι Καραμάνος και Καραγκούνης συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος έκανε το 1-3. Μέσα σε λίγα λεπτά η Επανομή απάτησε και μείωσε σε 3-2. Αυτίο ήταν και το τελικό σκορ που έδωσε τελικά στον Ατρόμητο το εισιτήριο για τους «16».

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαζούδης (73' Γεωργιάδης), Κουρδάκης, Πεχλιβανίδης, Παπαστεργίου, Ναλμπάντης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Γκέσιος (46' Τιάγκο) Τράκις, Δεινόπαπας (68' Γεωργίου)

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Νάστος, Μακρής, Γκαρσία (89' Μπάλλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (81' Μπέλιτς), Μπρίτος, Αναστασάκος (63' Καραμάνος)

Keywords
Τυχαία Θέματα