«Να δείξουμε τι θέλουμε»

23:56 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για να δείξουν πως είναι το αφεντικό του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την Καλλονή: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι τη στιγμή που η Καλλονή πέτυχε το γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας τότε. Περιορίσαμε τα επιθετικά ατού της Καλλονής και δεν είχαμε άλλο πρόβλημα εκτός από το γκολ. Θα

έπρεπε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε το ματς με τον Πλατανιά».

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο και για τις δύο ομάδες η νίκη. Θέλω η ομάδα μου να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε σαν γηπεδούχοι τη νίκη και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που πρέπει. Ευελπιστώ στο τέλος να κερδίσουμε τους βαθμούς».

Για τα εντός έδρας παιχνίδια: «Θέλουμε να δείξουμε πως θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Να μπούμε να πιέσουμε και να δείξουμε πως θέλουμε το πάνω χέρι. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε δώσει μόλις δύο ματς στο γήπεδό μας. Μας δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα».

Για τους παίκτες της Κέρκυρας: «Στηριζόμαστε στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε έμπειρους παίκτες που με προσωπικές ενέργειες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

Για τον κόσμο που επιστρέφει στο γήπεδο: «Ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Το είδαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια και θέλουμε να το δούμε και στο τρίτο παιχνίδι. Ελπίζω να τους αναγκάσουμε να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα