Δύσκολα ο Ολυμπιακός

23:37 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Είδε και έπαθε ο Ολυμπιακός αλλά στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 63-57.

Το ματς

Το γρήγορο 17-7 με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου προδίκαζε μία εύκολη νίκη, πρόβλεψη όμως που τελικά δεν επαληθεύτηκε. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν οξύ επιθετικό

πρόβλημα στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να βρουν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο και με την εν γένει προβληματική εμφάνισή τους έβαλαν την Μπασκόνια μέσα στο ματς. Τα μακρινά σουτ του Βάσκων μείωσαν τη διαφορά (26-23) και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπι μέχρι το τέλος.

Ηταν σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να απειληθεί πάρα μόνο από τον κακό του εαυτό. Ακόμα και όταν η Μπασκόνια, εκμεταλλευόμενη τον οίστρο του Σαν Εμετέριο, πέρασε μπροστά (40-43, 54-55), ουδείς πίστεψε ότι η ομάδα του Τόμιτς θα έχανε το παιχνίδι. Και όντως δεν το έχασε. Ο Λοτζέσκι με προσωπικά καλάθια χάρισε τις λύσεις που αναζητούσε ο Ολυμπιακός, ο Ντάνστον για πρώτη φορά εφέτος όρθωσε το ανάστημά του και ο Αγραβάνης έπαιξε άμυνα για όλα τα τεσσάρια που έλειπαν. Από το 59-55 οι Πειραιώτες δεν κοίταξαν ξανά πίσω και έφτασαν μέχρι την τελική επικράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα