Να δει το χρήμα θέλει ο «Τζίγκερ»

09:00 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Αφού πρώτα έκανε κάποιες αλλαγές, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, υπέγραψε το MoU, το παρέδωσε στον νομικό εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ και τώρα φέρεται να διαπραγματεύεται τον τρόπο που θα καταβληθούν τα 20 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο Σαουδάραβας πρίγκιπας.

Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, διαμέσου του Βλάση Τσάκα, τόνισε πως θα εξεταστούν οι αλλαγές

και θα παρθούν οι αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές αφορούν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων με τον Βαρδινογιάννη να εμφανίζεται να ζητά από τον πρίγκιπα να βάλει άμεσα 5 εκ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας και μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να βάλει τα άλλα 15 εκ. ευρώ. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να ζητά από τον Αλ Σαούντ να συμμετάσχει σε δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου όπου στην πρώτη θα συμμετάσχει βάζοντας 15 εκ. ευρώ και στην δεύτερη βάζοντας 55 εκ. ευρώ.
Το σίγουρο είναι πως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας δεν θα έρθει στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς ο Βασιλιάς της χώρας, Αμπντουλάχ υποβλήθηκε σε χειρουργείο και θα πρέπει να μείνει στο παλάτι.

Την ίδια ώρα στο Δ.Σ. της Δευτέρας, οι μέτοχοι θα δώσουν κανονικά την έγκριση τους στο Δημήτρη Γόντικα ώστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ να δώσει εντολή στην "Arboris Capital" να βρει υποψήφιο επενδυτή για τον Παναθηναϊκό αν και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας φαίνεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα