Μουρίνιο: Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε

08:00 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να βρίσκεται την επόμενη σεζόν εκεί όπου τον αγαπάνε εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Λίγο πριν το τέλος των δηλώσεων του στο ITV, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε. Ξέρω πως κάποιες ομάδες, ειδικά στην Αγγλία, με αγαπάνε. Στην Ισπανία είναι λίγο διαφορετικά αφού κάποιοι άνθρωποι με μισούν".
Για τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπορούσια Ντόρτμουντ παρά το 2-0, ο Μουρίνιο

δήλωσε: "Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό. Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ, μα πολύ, κακοί και τιμωρηθήκαμε για αυτό. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα