Μουρίνιο: Ο Τόρες έχει μέλλον στην Τσέλσι

15:50 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση του Φερνάντο Τόρες και σήμερα έσπευσε να σημειώσει πως ο Ισπανός επιθετικός δουλεύει σκληρά και έχει μέλλον στην Τσέλσι.
Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το εξής: "Υπήρχαν δυο γκολ που

δεν μπορείς να δεχτείς σε συνηθισμένα ματς, πολύ περισσότερο σε ξεχωριστά παιχνίδια. Το τελικό 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Ποια σκληρά λόγια; Δεν έχω μιλήσει επικριτικά για τους παίκτες μου".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο αναφέρθηκε
-Στον Φερνάντο Τόρες: "Ναι, έχει μέλλον εδώ. Δουλεύει σκληρά, δίνει πράγματα στην ομάδα αλλά θέλουμε από αυτόν να σκοράρει περισσότερα γκολ. Και αυτός το ίδιο θέλει. Πιστεύω ότι από τους ανθρώπους που δίνουν ό,τι έχουν, δεν μπορείς να έχεις παράπονα. Ο Τόρες δίνει τα πάντα. Προφανώς θέλουμε περισσότερα. Είναι ο παίκτης που σέβομαι, αξίζει να έχει τον σεβασμό και δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερα για αυτό".
-Στον Ρομελού Λουκακού που αγωνίζεται φέτος στην Έβερτον, ως δανεικός από την Τσέλσι: "Δεν νομίζω πως είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος να μιλήσουμε για αυτό το θέμα... είναι παίκτης της Έβερτον τώρα. Οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό. Ο δανεισμός του στην Έβερτον εξυπηρετεί εμάς, αυτούς και τον παίκτη".
-Στα σενάρια περί πώλησης των Οσκάρ και Αζάρ ώστε να βρει χρήματα η Τσέλσι και να ξοδέψει το καλοκαίρι: "Δεν θα βρούμε χρήματα πουλώντας τους καλύτερους παίκτες μας".
-Στη Λίβερπουλ, η οποία προσπέρασε στη βαθμολογία την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική και τώρα βρίσκεται στην κορυφή: "Η Λίβερπουλ είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν ξεχωριστό παίκτη στην επίθεση, έναν πολύ καλό προπονητή και την προνομιακή θέση του να παίζει μόνο μία φορά την εβδομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα