Μεγάλο το μπασκετικό ενδιαφέρον από ομιλητές και συμμετέχοντες στο συνέδριο «Choregeo» αυτό το Σαββατοκύριακο!

Λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, για το μεγάλο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί για τις ανάγκες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ και του TOP16, στην Ευρωλίγκα, την Πέμπτη, οι δύο κορυφαίες ομάδες παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους στον επιχειρηματικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός,

θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα:«From Sponsorship to Partnership» (Κυριακή 06/04 – 11:45) και ο Ηλίας Κατσογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αναλύσει το άνοιγμα της ΚΑΕ στην τεράστια αγορά της Κίνας (Σάββατο 05/04 – 11:30).

Και όμως το ενδιαφέρον δεν σταματάει εδώ, καθώς το Σάββατο στις 13:15 ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάνος Μανουσέλης (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και ο Necati Guler (Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ) θα μιλήσουν στην ενότητα «Χορηγία και Ομοσπονδίες».

Το “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, στο Μαρούσι.Οι πόρτες του συνεδρίου ανοίγουν το Σάββατο στις 10:00 το πρωί.

To “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα δεδομένα και στατιστικές αναλύσεις για την αξία και τις προοπτικές μιας χορηγίας μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες ομιλίες ξεχωριστών και σημαντικών προσωπικοτήτων που έχουν δώσει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία στην έννοια της χορηγίας μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site του συνεδρίου:www.sponsorshipconf.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα